Opdrachtgever centraal

Egelie Elektrotechniek is een jong en dynamisch elektrotechnisch installatiebedrijf.
Bij ons staan de wensen van onze opdrachtgever centraal. Met deze wensen in onze gedachten ontwerpen wij een installatie die vooral begrijpelijk en comfortabel is voor de eindgebruiker. Bij ons is de klant nog altijd koning, ook voor de kleinere installatie staan de wensen van de klant voorop. Dit alles is mogelijk door ons enthousiast en deskundig team.

Naast de vanzelfsprekende licht- en krachtinstallaties heeft Egelie Elektrotechniek zich sterk gespecialiseerd inde zogenaamde domotica en integratie van installaties.

Met de laatste stand van technische ontwikkelingen kunnen installaties aanzienlijk comfort verhogend gemaakt worden waarbij de gebruiker van het pand centraal staat. Binnen onze elektrotechnische installaties hebben ,energie, milieu en veiligheidsaspecten grote prioriteit.
U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • opstellen van een programma van eisen
  • ontwerpen en aanleggen van elektrotechnische installaties
  • ontwerpen en aanleggen van domotica
  • advisering en aanleggen van zonne-energiepanelen.
  • onderhoud van bestaande installaties
  • beveiligingsinstallaties
  • telefonie en datanetwerken
  • keuringen en inspecties
  • AutoCAD-tekeningen van installaties
siematic
7
8

algemene leveringsvoorwaarden

Als lid van Techniek Nederland (voorheen Uneto-VNI) maken wij gebruik van diverse voorwaarden die Techniek Nederland voor haar leden heeft opgesteld. Deze voorwaarden hanteren wij op al onze overeenkomsten. Met deze voorwaarden onderscheiden Techniek Nederland leden zich van de installateurs die geen lid zijn. Door het hanteren van deze voorwaarden bent u onder andere verzekerd van garantie op het werk en de installaties.

Voor de goede orde melden wij dat deze voorwaarden door de Techniek Nederland (voorheen Uneto VNI)  zijn vastgesteld en zijn gedeponeerd bij de griffie van de arrondissementsrechtbank te Den Haag onder nummer 162/1992.

Hieronder kunt u de algemene voorwaarden voor bedrijven downloaden.

pdf

Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

info@egelie.nl

tn_logo-leden-rgb-paars-beeldscherm
Neem contact op

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Typ uw zoekwoorden en druk op Enter om te zoeken